Novice

Koncert v Kremlju in snemanje novega projekta

Rusija (Moskva), 25. junij 2017Koncert v Kremlju in snemanje novega projektaZaključna točka vseh nastopajočih na gala koncertu Russkiy mir

Vrhunec uspešnega umetniškega leta zakoncev Izmajlov – nastop v moskovskem Kremlju

Manca in Benjamin Izmajlov imata za seboj več kot uspešno sezono. Pravkar sta se vrnila iz Moskve, kjer sta v Kremlju, v sklopu mednarodne konference kulturne organizacije Russky mir, nastopila pred skoraj tisočglavo publiko. Udeležili so se je tudi gostje iz Slovenije. V Moskvi sta se sicer zadržala dlje časa, saj pripravljata nov glasbeni projekt, ki mu bosta posvetila tudi večji del poletnega časa in o katerem bosta več povedala jeseni. Gre za najlepše ruske pesmi 20.stoletja, ki jih bosta v novih priredbah posnela s simfoničnim orkestrom.

Tudi sicer sta zakonca Izmajlov lahko z zadnjim umetniškim letom zadovoljna. Po predstavitvi njunega zadnjega slovenskega projekta »Pesmi mojih krajev« v polnih ljubljanskih Križankah septembra lani, sta le tega predstavila še na manjših koncertih na izbranih lokacijah po vsej Sloveniji. Odzivi na istoimenski album so odlični.

Gostovala sta tudi po številnih svetovnih prestolnicah, med drugim spravila na noge Opero v Kairu, kjer je Manca posebej razveselila publiko z »bisom« v arabščini. Gostovala sta v Armeniji, imela še nekaj koncertov v Rusiji. Posebej sta ponosna na navdušeno publiko umetniško razvajenega in zato zelo kritičnega Dunaja. Tam sta nastopila na koncertu, ki sta ga za diplomate skupaj organizirali revija Cercle Diplomatique in dunajska hiša nakita FREYWILE, katere ambsadorka je Manca.

Nazaj na seznam
0 komentarjev
  Dodajte svoj komentar
  Oddaj sporočilo
  Varnostna koda
  Pošlji

  E-novice

  Prijavite se na brezplačne e-novice o koncertih, novostih...

  Prijava na e-novice Prijava

  Sledite Manci

  Kontakt

  Pisarna Mance IzmajloveTel.: +386 70 817 437Tel.. +386 64 116 288info(at)mancaizmajlova.comKontakt